Цими днями чемпіон світу з греко-римської боротьби та водночас народний депутат від фракції "Слуги народу" Жан Беленюк зізнався, як став політиком. Відтак, він розповів, що пішов у нардепи тільки через те, що його попросив президент України Володимир Зеленський.

За його словами, сталося це ще у 2017 році, коли спортсмен познайомився з Зеленським.

"Мене запросив сам президент... Вже тоді, в 2017-му, ходили чутки, що Володимир Зеленський збирається йти в президенти", – розповів Беленюк.

Жан Беленюк, фото: Instagram @zhanbeleniuk
Жан Беленюк, фото: Instagram @zhanbeleniuk

Також він додав, що не відразу вирішив в політику, адже він не мав відповідного досвіду.

Популярні новини зараз
Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

"Я все-таки діючий спортсмен, скоро Олімпіада. Я розумів, що мені треба багато чому навчитися, а це для мене завжди виклик. До того ж я досить критикував представників колишнього Міністерства у справах спорту, ну і, напевно, неправильно тільки критикувати, важливо щось і самому зробити", – підсумував Беленюк.

Беленюк сам висунув свою кандидатуру. Його ініціативу підтримали 292 деаутати.

Як раніше писав Знай.ua, Беленюк розповів, як тренується в перервах між засіданнями Верховної Ради.

Як раніше писав портал Знай.ua, Беленюк спростував чутки про вихід зі "Слуги народу".