Обсяг землі для продажу в одні руки може скласти менше 10 тисяч гектарів. Про це заявив голова Верховної ради Дмитро Разумков в ефірі програми "Свобода слова з Савіком Шустером".

За його словами, обговорюють варіанти стосовно більш істотного зменшення, однак він не уточнив цифр.

Дмитро Разумков, Уніан
Дмитро Разумков, Уніан

Ще одне важливе питання, найбільш кричуще і бентежне для аграріїв - питання кількості в одні руки.

"Навіть коли ми заходили в розгляд у першому читанні, ми говорили, що воно буде менше. 213 тисяч га - це дійсно забагато... Ключовим елементом є позиція про 10 тисяч в одні руки, але є й інші пропозиції. Навіть і менше...", - заявив Разумков.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Разумков, Зеленський, Гончарук, Zik
Разумков, Зеленський, Гончарук, Zik

Так, тепер українці знають, скільки землі зможуть придбати агрохолдинги. Хоча, як прийнято в Україні, гектари зможуть оформити на близьких і рідних людей. І в кінцевому результаті таки взяти стільки, скільки потрібно.

Нагадаємо, Гончарук протягує Глущенка у керівники Держспоживслужби: ЗМІ показали, що не так із кандидатом.

Як повідомляв Знай. ua, у Гончарука вирішили, якої температури повинна бути "гаряча" вода в будинках українців: діставайте тазики.

Також портал Знай. ua писав, що газ для українців подешевшав в опалювальний сезон.