Кабінет міністрів України, яким керує прем'єр-міністр Олексій Гончарук, на черговому засіданні в середу, 11 грудня, затвердив нові правила, за якими будуть постачати гарячу воду в будинки українців. Про це повідомляє РБК-Україна. Так, згідно з цими правилами, гаряча вода, яка постачається по трубах у квартири і будинки споживачів, повинна бути не нижче 50 градусів і не вище 75 градусів. Причому ці правила стосуються не тільки тих, хто має індивідуальні теплові пункти, але і колективних споживачів.

Також у документі йдеться про визначення порядку оплати послуг і типові договори про її надання. Варто також зазначити, що правила встановлюють порядок взаємовідносин виконавців і споживачів, визначено порядок обліку води, обслуговування лічильників і передачі їх показників. Нормовано зняття контрольних показників з приладів обліку.

Нагадаємо, Разумков поклав майбутнє всієї України на один день.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що одеситів змусять платити за теплі батареї влітку.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що газ для українців подешевшав в опалювальний сезон.