Останнє соціологічне дослідження показує, кого кияни хочуть бачити мером свого міста.

Згідно з дослідженням, яке провів Центр ″Соціальний моніторинг″, у Миколи Томенка є непогані шанси зайняти пост мера Києва.

Лідер політичної партії Громадський рух ″Рідна країна″ увійшов до п'ятірки симпатиків киян. Багато жителів Києва готові віддати свої голоси за Миколу Томенка, і якщо ця тенденція продовжиться, то політик має всі шанси стати мером столиці.

Дослідження проводилось з 19 по 24 грудня 2019 року. Опитано 1000 респондентів віком 18+ . Вибірка опитування будувалася як багатоступенева, випадкова із квотним відбором респондентів на останньому етапі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Микола Володимирович Томенко — український політик та громадський діяч, лідер політичної партії Громадський рух ″Рідна країна″. Микола Томенко був народним депутататом IV—VIII скликань. А з 11 грудня 2014 займає посаду Голови Комітету ВРУ з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.

Як повідомляв портал Знай.ua, Микола Томенко заявив, що унікальна правка "Слуги народу" не зняла, а розширила тлумачення депутатської недоторканності

Також Знай.ua писав, Микола Томенко вважає, що легалізацію подвійного громадянства суперечить Конституції України та національним інтересам держави.