Про ЗНО для високопосадовців або ЗНО так ЗНО.

Тут у нас мода на ЗНО і переатестації пішла від влади. ЗНО треба вже не лише для випускників шкіл, а й коледжів, бакалаврів... вчителів, викладачів! Пропоную почати з високопосадовців: скласти їм ЗНО на знання української мови, історії і Конституції у прямому єфірі. ЗНО так ЗНО!

Нагадаємо, Микола Володимирович Томенко — український політик та громадський діяч, лідер політичної партії Громадський рух ″Рідна країна″. Микола Томенко був народним депутататом IV—VIII скликань. А з 11 грудня 2014 займає посаду Голови Комітету ВРУ з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.

Як повідомляв портал Знай.ua, Микола Томенко заявив, що унікальна правка "Слуги народу" не зняла, а розширила тлумачення депутатської недоторканності

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також Знай.ua писав, Микола Томенко вважає, що легалізацію подвійного громадянства суперечить Конституції України та національним інтересам держави.