Політолог, директор програми Міжнародна і внутрішня політика аналітичного центру ″Український інститут майбутнього″ Юрій Романенко засудив рішення Апеляційного суду щодо випуску беркутівців.

Як повідомлялося раніше, обвинувачених у вбивствах на Майдані колишніх бійців спецпідрозділу "Беркут" звільнили з-під варти для обміну з бойовиками, який проходить у неділю, 29 грудня.

Таке рішення викликало обурення у більшості українців. Про своє ставлення до такого вчинку з боку влади розповів Юрій Романенко у Facebook.

За словами політолога, такий крок ще більше наближає Україну до ″боснізації″. Романенко обурюється тим, що влада не здатна без ганьби захистити своїх героїв, які захищали батьківщину ціною свого життя.

На думку політолога, наслідком таких рішень буде соціальне розлючення, яке може привести до чергових жерв.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

″Рішення Апеляційного суду щодо випуску беркутівців - це "подарунок" "Діда Мороза" під ялинку під назвою Україна - failed state. Попереду належить пройти через хворобливий розпад, численні страждання, боснізацію і так далі. Адже ця держава не тільки не здатна захистити себе, але не може без ганьби навіть захистити тих, хто її захищав ціною свого життя. Наслідком будуть більш високі ставки на наступній хвилі нестабільності. Більш високі в даному контексті - стрілянина. Адже держава переконала, що справедливості немає, а, значить, підштовхує "принижених і ображених" вершити справедливість так, як вони її розуміють і можуть. Інституційна імпотенція завжди призводить до соціального розлючення. Се ля ві″, - написав Романенко.

Решение Аппеляционного суда по выпуску беркутовцев - это "подарок" "Деда Мороза" под елочку под названием Украина -...

Geplaatst door Yuriy Romanenko op Zaterdag 28 december 2019

Нагадаємо, політолог Юрій Романенко підбив підсумки 2019 року

Як повідомляв портал Знай.ua, Юрій Романенко пояснив, чому Україні не вдасться наздогнати Польщу

Також Знай.ua писав, Юрій Романенко показав, що Україна виграла від газового договору з Росією