Відомий український політолог Юрій Романенко навів українцям моторошну статистику, яка стосується президента України Володимира Зеленського. Так, він розповів, що куди тільки лідер держави не їде, то завжди трапляється жахливе горе.

Відповідний допис з'явився на Facebook-сторінці політолога.

Відтак, він навів приклад, що коли Зеленський поговорив з Трампом, то в США відразу розпочався імпічмент, а коли з'їздив до Оману – з життя пішов тамтешній султан.

Юрій Романенко
Юрій Романенко

"Поговорив з Макрона 12 квітня - згорів Нотердам де Парі. Поговорив по телефону з Трампом - почався імпічмент. Змотався в Оман - почалася колотнеча в Затоці. А султан Омана буквально кілька годин тому помер. Висновок: Потрібно частіше зустрічатися з Путіним", - написав він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скріншот допису

Нагадаємо, що з'явилася інформація про те, що в суботу, 11 січня, у віці 79 років помер султан Оману Кабус бен Саїд. Наразі в державі оголошений триденний траур, під час якого не будуть працювати ні приватні, ні бюджетні установи.

Як повідомляв портал Знай.ua, Юрій Романенко показав, що Україна виграла від газового договору з Росією

Також Знай.ua писав, Юрій Романенко пояснив, чому Україні не вдасться наздогнати Польщу