В Москві син Генерального прокурора Росії Юрія Чайки разом із своїм позашляховиком став героєм мережі інтернет, повідомляє портал “Urod.ru”.

Як повідомляється, Артем Чайка на своєму позашляховику Bentley приїхав у центр Москви та вирішив зайти в бутік Stefano Ricci. А щоб було ближче йти, Чайка-молодший запаркувався просто на тротуарі перед входом до магазину. В мережі вже кепкують над сином генпрокурора та його комплекцією, назвавши Артема Чайку “Ймовірно, найжирнішою чайкою в світі”.

Фото: urod.ru

Варто зазначити, що раніше Артем Чайка вже неодноразово ставав фігурантом різних скандалів, пов’язаних з його діяльністю та не тільки.

Нагадуємо, що в столиці в годину пік автохами не хотіли пропускати карету швидкої допомоги — довелось втручатись правоохоронцям.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві біля одного з місцевих кафе невідомі влаштували стрілянину, внаслідок цього загинув чоловік.

Також портал Знай.иа писав, що у Києві п'яна пенсіонерка на Mitsubishi влетіла в маршрутку з людьми.