В Україні із середньою зарплатою близько 10,6 тисячі гривень зарплати міністрів уряду Гончарука продовжують вражати. Стали відомі зарплати ще кількох українських міністрів.

Згідно з даними, оприлюдненими у деклараціях, міністр соціальної політики Юлія Соколовська в грудні отримала 217 тис. гривень, для порівняння — за листопад їй заплатили 56,6 тис. гривень.

Юлія Соколовська, Слово і Діло
Юлія Соколовська, Слово і Діло

Міністр юстиції України Денис Малюська в грудні 2019 року отримав 226 тис. гривень. Міністр виписав собі премію за 3 місяці на загальну суму 190 400 гривень.

Заробітна плата міністра закордонних справ Вадима Пристайка за грудень склала 234 тис. гривень, в той час як за листопад він заробив 68,2 тис. гривень. Міністр закордонних справ також виписав матдопомогу на оздоровлення на 55 тисяч і стільки ж на розв'язання соціально-побутових проблем.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Вадим Пристайко, фото: 5 канал
Вадим Пристайко, фото: 5 канал

Міністр оборони України Андрій Загороднюк крім зарплати за грудень "організував" собі ще й багатотисячну премію. У грудні міністру було нараховано 97 191 гривень. З яких: 15 238 гривень – його посадовий оклад, 3 047 гривень – надбавка за роботу в умовах режимних обмежень, 3 047 гривень – надбавка як експерту з питань таємниць, середній заробіток за час відрядження – 1 076 гривень, премія склала 74 057 гривень і індексація 725 гривень.

Зарплати міністрів, ілюстрація
Зарплати міністрів, ілюстрація

Нагадаємо, факт дня: глава "Укрпошти" Смілянський отримує місячну зарплату 400 вчителів

Як повідомляв портал "Знай.ua", помічники нардепів отримали у грудні 2019 зарплати понад 100 тисяч грн: документ

Також "Знай.ua" писав, що будинок Зеленського "взяли в облогу" розлючені і працьовиті: чого вимагають від президента