Відомий блогер і юрист Михайло Шнайдер назвав цікавий факт про голову державної "Укрпошти" Ігоря Смілянського, на який негативно відреагували більшість українців у соцмережі.

Так, за словами блогера, на місячну зарплату генерального директора "Укрпошти" можна забезпечити 400 вчителів або 1060 пенсіонерів.

"Факт дня. На одну місячну зарплату генерального директора "Укрпошти" Ігоря Юхимовича Смілянського, з легкістю можна забезпечити... 400 вчителів або 1060 пенсіонерів", - написав Шнайдер на своїй Facebook-сторінці.

Факт Дня. На ОДНУ месячную зарплату генерального директора "Укрпочты" Игоря Ефимовича Смелянского, с лёгкостью можно обеспечить... 400 УЧИТЕЛЕЙ или 1060 ПЕНСИОНЕРОВ.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Dinsdag 14 januari 2020

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зазначимо, що користувачі соцмережі обурюються в коментарях і критикують надмірну заможність Смілянського.

"А в якому бомжатском стані ті пошти. Жах. Гидко заходити", "А можна ще для порівняння скільки депутатів", "Взагалі то свавілля з нарахуванням собі неадекватних зарплат - це лише додатковий доказ відсутності належного управління і контролю з боку гаранта Конституції в бідній і воюючій країні. Про совість я не кажу", - пишуть люди в коментарях.

Нагадаємо, політичний оглядач Михайло Подоляк скептично порівняв великі зарплати і премії на держслужбі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ігор Смілянський 2019 року мав близько півтора млн грн місячної зарплати, а в 2020 році його доходи зростуть майже до двох млн грн.

Також портал Знай.uа писав, що недавно спливли суми зарплат босів "Укрпошти", "Нафтогазу" і "Укрзалізниці".