Відомо, що місячна заробітна плата гендиректора "Укрпошти" Ігоря Смілянського в 2020 році становить близько 1,9 мільйона гривень. Про розмір його зарплатyі повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook перший секретар Національної спілки журналістів Ліна Кущ з посиланням на фінансовий план компанії.

Ігор Смілянський

"Смілянський у цьому році суттєво покращить свій добробут. Глава пошти буде отримувати зарплату у розмірі 1 886 808 гривень 30 копійок в місяць. З них 716 463 гривень 30 копійок - посадовий оклад, 693 843 гривні - щомісячна премія, 456 502 гривні - інші виплати, передбачені законодавством", - написала Кущ.

Реакція українців

Багато користувачів мережі обурюються щодо такої високої зарплатні Ігоря Смілянського. Вони вважають, що не може, оплата праці голови "Укрпошти" так відрізнятися від звичайного співробітника. Також і той факт, що сім'ям загиблих в результаті авіакатастрофи в Ірані виплатять по 200 тисяч, а Смілянський тільки за місяць отримає 2 мільйони гривень.

Скріншот, Facebook

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Скріншот, Facebook

Скріншот, Facebook

Скріншот, Facebook

Скріншот, Facebook

Нагадаємо, що державна "Укрпошта" з січня планує підвищити тарифи на міжнародні відправлення відразу в декількох категоріях.

Як повідомляв портал Знай.ua, голова державного підприємства "Укрпошта" Ігор Смілянський 2019 року мав близько півтора мільйона гривень щомісячної зарплатні, а в 2020 році його доходи зростуть до майже двох мільйонів гривень.

Також портал Знай.ua писав, що акціонерне товариство "Укрпошта" підвищила тарифи на поштові відправлення по всій Україні.