З 1 травня "Укрпошта" обновить тарифи для двох категорій міжнародних відправлень — "дрібного пакета" і "мішку М", звичайно ж, не на користь українців. Вони будуть доставлятися за ціною 0,5 долара за кожне відправлення.

Цю інформацію повідомили на сайті прес-служби компанії, передає "Хвиля".

відділення Укрпошти
відділення Укрпошти

У повідомленні говориться, що без змін у вартості залишаться інші види міжнародних відправлень, у тому числі рекомендовані листи та бандеролі.

"Це при тому, що для "Укрпошти" в 2019 році збільшився тариф на авіаперевезення відправлень і зросли ставки взаєморозрахунків з іншими поштами — членами Всесвітнього поштового союзу". підкреслили в компанії

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

відділення Укрпошти
відділення Укрпошти

Нагадаємо, працюючі мешканці Херсона не можуть отримати посилку або листа у відділенні "Укрпошти" на Дніпровському ринку. Про це самі херсонці пишуть в соцмережах. Причина проблеми – у відділенні працює лише одне вікно.

"Ранок починається не з кави. Треба було забрати рекомендований лист... На роботу на 9 цілком можна встигнути, якщо б не одне АЛЕ: 8:03 відкрилося відділення (гаразд, можливо, мої годинники поспішають). АЛЕ працює тільки одне віконце, яке і платежі приймає, посилки, замовні листи видає/приймає. Це як??? Звернувся в інше віконце з питанням "Коли ж відкриється ще одне? Людям на роботу треба! Лист отримати справа 2-х хвилин, а от оплатити комуналку вже 15" Працівник Укрпошта: "У мене і так є робота, і взагалі комп'ютер не працює". Встала і пішла... Порахувавши свої шанси, що отримати лист зможу тільки через годину - пішов... В суботу буде спроба № 2 Укрпошта "СПАСИБІ" ЗА ВІДСУТНІСТЬ СЕРВІСУ" , - скаржиться один з клієнтів.

Укрпошта
Укрпошта

Раніше портал писав, що українців обурила інформація про те, що глава "Укрпошти" отримує заробітну плату в сотні разів більшу, ніж його звичайний рядовий співробітник. Своє обурення висловив і юрист Михайло Шнайдер у соціальній мережі Фейсбук. Він опублікував гнівний пост в бік керівництва "Укрпошти".

Як раніше повідомляв "Знай.uа", у Києві пошта вибрала "русский мир": скандал гримить на всю Україну.

Також "Знай.uа" писав про те, що доставка пенсій Укрпоштою: українцям нарешті пояснили, що буде з їхніми грошима.