Блогер Михайло Шнайдер опублікував на своїй сторінці в Фейсбук роздуми з приводу підвищення вартості залізничних квитків на 25%.

Євген Кравцов

ротягом найближчих місяців Вартість залізничних Квитків зросте більш ніж на 25%. А це Знаменитий глава "Укрзалізниці" Євген Кравцов. В не менш Знаменитому кітелі з золотими Гудзиками. Ну а поруч з Ним ми можемо побачити типовий Інтер'єр, типового Вагона: Бруд, сірість, антисанітарія і гриби під Полицями..." - пише Шнайдер.

В течение ближайших месяцев Стоимость железнодорожных Билетов возрастет более чем на 25%. А это Знаменитый глава "...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 14 maart 2019

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Блогер заявляє, що, судячи зі всього, відсутність комфортних або, хоча б, людських умов у вагонах не особливо хвилюють Кравцова. Адже для нього головне - це його прибуток.

"...А після чергового підвищення цін на Квитки, він зможе собі дозволити поміняти свої улюблені Золоті ґудзики на Діамантові. Адже кожен раз коли ми Сідаємо в задушливий і брудний Вагон. Лягаємо на несвіжу і сиру постіль. І заходимо в такий Туалет. Ми всі з вами робимо Женю трішечки Багатшими..."

Євген Кравцов

Українці в коментарях дають волю емоціям: "Замкнути його в такому вагоні . Без їжі. Зате з золотими гудзиками.", "ВИРОК! Ці тварюки повинні довічно прибирати та обслуговувати ці місця", "Для цього ган**на кравцова прикид смугастий треба"

Один із коментуючих взагалі повідав про історію, яка повинна бути дуже повчальною для Кравцова:
"Коли на першому місяці служби мене поставили черговим по автопарку. На здачу чергування прийшов старий прапорщик, відпустив моїх днювальних, а я помив два десятки кабінетів. "Не вмієш командувати - роби сам", - сказав прапор. Я швидко навчився командувати. Тому берете пару електричок, він їх відмиває ... далі буде порядок, чи буде мити."

Нагадаємо, що у поїздах тепер не залишилося найголовнішого: нова реформа "Укрзалізниці".

Також, портал Знай.ua повідомляв, що "Укразалізниця" вляпалсь в смердючий скандал з постіллю.