"Укрзалізниця" заявила, що в 2019 році запускає в експлуатацію 40 нових вагонів, в яких більше не буде старих радянських килимів і обдертого лінолеуму. Глава компанії Євген Кравцов поспішив запевнити, що відтепер у вагонах буде суцільне шумоізоляційне покриття.

Кравцов заявив, що раніше вони не могли дозволити собі таке оновлення, так як питання стояло у високій ціні. Та й зараз оновлення буде впроваджуватися поступово.

Користувачі вельми охоче відреагували на цю заяву: "Гарні новини! Молодці", "Невже це сталося?!))) Круто!!!", "Нарешті! Невже доріжками комплектують на заводі? Що заважає прибрати цей совок з усіх вагонів вже завтра? (Не чекаючи, поки вони згниють)", "А на аукціон килими виставлять? Як раритет. Цей килим з 1974 року проїхав 5 країн і кілька мільйонів км", "Це історичний день".

Вже рясніють і жарти на цю тему. Святослав Гринчук переживає, що слідом за килимами підуть і інші, дрібниці, що гріють душу: "... вже чую, як, передбачаючи свою лиху долю, тремтять і дзеленчать підстаканники у купе провідника. ГОСТівська постіль від хвилювання пріє і вкривається плямами. Тепер знатимете від чого вони. Самотній віник здепресовано лисіє в туалеті. Вишукані штори з ламбрекенами періоду п'ятихатківського барокко - зі страху зблідли, як смерть. На перший погляд може здатись, що навіть вицвіли. А ще - постійно непритомніють і падають на когось. І тільки ота пекельна машина, що гріє воду біля тамбура, і яку, схоже, в такому вигляді виривали ще з німецьких, а то і пруських трофейних танків, а потім просто на ходу вмонтовували в фірмовий потяг "Славутич" - спокійна і впевнена в собі.Ну бо всі ми, канєшно, крафтові хіпстери-урбаністи третьої хвилі. Але то тільки допоки є кипяточок."

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" в два рази підніме ціни.

Раніше, Знай.иа писав, що "Укрзалізниця" потрапила у великий скандал, який нагадує фільм жахів"