Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук простими словами хотів пояснити президенту про курс долара і не тільки. На YouTube-каналі "Як обдурити президента" з'явився третій аудіозапис прем'єра з закритої наради.

"Було таємним - стало явним. Історія як Олексій Гончарук, Оксана Маркарова, Яків Смолій, Катерина Рожкова, Олександра Бетлій, Дмитро Сологуб і Тимофій Милованов збиралися на нараду до "тупого президента" Зеленського", - сказано в повідомленні під роликом.

На записі чутно обговорення питань і того, як представити, що відбувається президентові України Володимиру Зеленському.

Володимир Зеленський і Олексій Гончарук
Володимир Зеленський і Олексій Гончарук

"Льоша, в наступному році, якщо приватизація включається нормально, і, умовно кажучи, у нас така ситуація, коли люди починають впроваджувати ресурси, щоб щось будувати…Ну, коротше, зрозуміло. Насправді коли були останній раз ми всі ці фактори назвали. І газ – населенню добре, і зарплати", - відзначає Рожнова.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Гончарук зазначає на це, що президенту потрібно це якось представити історіями.

"Дивіться, Володимир Олександрович. Ось це сталося з ось цим от це сталося з валютою. Йому потрібно розповісти історії. У нього в голові коли з'явиться виразна картинка… Йому треба сказати: дивись, Вова, те що зараз курс менше означає, що олів'є в наступному році на наступному новорічному столі не буде дорожче, ніж у цьому", - пояснив Гончарук.

Нагадаємо, Гончарук на таємній нараді обговорював, як обдурити Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, українці почули другу "плівку Гончарука" і заніміли.

Також Знай. ua писав, що Гончарука викинуть після образи президента.