Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко заперечила можливість того, що вона втретє очолить український уряд. Принаймні, за умови президентства Володимира Зеленського.

"Це нереально. Я дуже добре знаю природу народження влади Зеленського, і моє прем'єрство не буде сумісним з його президентством", — повідомила Тимошенко. Юлія Тимошенко

Юлія Тимошенко, фото: Ян Доброносов
Юлія Тимошенко, фото: Ян Доброносов

Юлія Тимошенко під час першого туру президентських виборів в березні 2019 року посіла третє місце, поступившись Володимиру Зеленському та Петру Порошенка. У листопаді 2019 року заявила, що її фракція "Батьківщина" йде в опозицію. Таке рішення лідерки "Батьківщини" прокоментував Зеленський.

"Подивіться, який красивий вигляд має зараз "опозиція". Така фігура! А знаєте, чому? Тому що зараз їй просто не дають "солоденького", - заявив Зеленський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Юлія Тимошенко, фото: censor.net.ua
Юлія Тимошенко, фото: censor.net.ua

У свою чергу Тимошенко відповіла, що "раз у п'ять років деяким українським президентам здається, що вони взяли джек-пот! А далі все за сценарієм ... Ну ви в курсі... Словом, чекаємо Вас на корпоративах... Можна зі своїм піаніно".

Юлія Тимошенко вперше стала народним депутатом у 1997 році. Була прем'єр-міністром України двічі — з 4 лютого по 8 вересня 2005 і з 18 грудня 2007 по 3 березня 2010. У 1999-2001 роках обіймала посаду віце-прем'єр-міністра України з питань паливно-енергетичного комплексу. У 2005 році зайняла третю сходинку у рейтингу журналу "Форбс" за рівнем впливу жінок.

Нагадаємо, раніше Тимошенко відплатила Зеленському тою ж монетою, вже не до жартів: "Країна живе у ритмі Кварталу 95"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тимошенко спантеличила українців дивним привітанням з Новим роком: "Буде ж*па"

Також "Знай.ua" писав, що Тимошенко здивувала раптовою зміною іміджу