У мережі висміяли фото народного депутата та лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко, яке вона опублікувала до свого новорічного привітання на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Блогер Сергій Наумович на власній сторінці у соцмережі Facebook написав, що не так зі світлиною Тимошенко.

На фото Юлія Тимошенко стоїть біля новорічної ялинки та показує у камеру серце, складене з пальців. Однак серце може нагадати інший людський орган.

"Фото дня)
Погана новина: буде јопа і це точно!
Хороша новина: ось така маленька!
Погана новина: але кожному!" - йдеться у дописі.

Пост у Facebook
Пост у Facebook

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Користувачі соціальної мережі почали активно коментувати світлину Тимошенко: "Погана прикмета — згадати про неї. Як би світло не пропало до дванадцяти", "Батьківщина" вже не в серці. А в д*пі", Продовження: Хороша новина: буде приємно!".

Коментарі у Facebook
Коментарі у Facebook

Сама лідерка "Батьківщини" написала у новорічному привітанні доволі неоднозначні слова. Тимошенко заявила, що нині в Україні все не так, як хотілося б та що зараз настали "непрості часи".

"Я хочу заспокоїти вас. Хай не так сьогодні, як хотілося б, і результати наших дій не такі, як ми їх бачили вчора… Головне, що ми – НЕБАЙДУЖІ. Ми ніколи не закриємо очі на несправедливість. Не скоримося ворогу, не здамося, не замовкнемо!
Ми ніколи й нікому не здамо нашу країну, нашу волю, нашу незалежність. А це значить – все ми зможемо, все подолаємо і переможемо!
Непрості нині часи в країні… А коли вони були прості й безхмарні? – Ніколи!" - написала Тимошенко у своєму новорічному привітанні.

Дорогі друзі! Настає Новий рік. Я щиро вітаю вас із цим святом! Хай збуваються ваші мрії, здійснюються ваші амбітні...

Geplaatst door Юлія Тимошенко op Dinsdag 31 december 2019

Нагадаємо, мюзикл з відомими персонами: яке новорічне привітання Зеленського покажуть на українських телеканалах.

Як повідомляв портал Знай.ua, Порошенко відплатив Зеленському його ж монетою на Новий рік: відео.

Також портал Знай.ua писав, що Україна і Росія підписали всі угоди для продовження транзиту газу через Україну в ЄС з 1 січня забезпечений.