Така можливість передбачена законопроектами 2660 і 2661, прийнятими народними депутатами у четвер, 16 січня, прокоментував у Facebook радник прем'єр-міністра України Юрій Голик.

Вчера писал про утверждение Кабинетом Министров перечня дорог для ремонта в этом году на общую сумму 32 млрд грн в...

Geplaatst door Юрий Голик op Donderdag 16 januari 2020

"Вчора писав про затвердження Кабінетом Міністрів переліку доріг для ремонту в цьому році на загальну суму 32 млрд грн в рамках Дорожнього фонду і зазначив, що це лише перший "транш" на приведення доріг в порядок. Сьогодні Верховна Рада проголосувала за основу і в цілому два Закони - 2660 і 2661, які дозволяють Укравтодору залучити ще 20 млрд грн на ремонт доріг", - зазначив Голик.

У пояснювальних записках до двох законопроектів йдеться про те, що в 2020 році для фінансування ремонту доріг пропонується залучити кредити комерційних банків під державні гарантії.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше Юрій Голик повідомив, що ремонт і будівництво доріг в Україні контролюватимуть іноземні компанії. Це стосується доріг, замовником робіт на яких є Укравтодор.