Народний депутат від фракції "Слуга народу" у Верховній Раді України Дмитро Любота редагував свою фотографію у мобільному додатку просто під час засідання парламенту. В мережу потрапило відео, на якому народний обранець довгий час експериментує зі своєю зовнішністю.

У мобільному додатку він змоделював свою зовнішність в старості, спробував на себе різні зачіски, бороди і навіть татуювання на обличчі. Після експериментів нардеп показав колегам свою фотографію з ефектом старіння.

Дмитро Любота, фото: my.ua
Дмитро Любота, фото: my.ua

Водночас депутат встиг натиснути кнопку "утримався" під час голосування за проект Постанови про скасування рішення Верховної Ради України від 14.01.2020 року про прийняття в цілому як закону проекту Закону України "Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких інших законів України у зв'язку з проведенням адміністративної реформи".

Дмитро Любота є членом Комітету Верховної Ради з питань інтеграції України з Європейським Союзом, а також головою підкомітету з питань економічного, секторального співробітництва та поглибленої та всеохопної зони вільної торгівлі між Україною та ЄС.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, раніше кумедні прізвиська, які один одному дають нардепи від "Слуги народу": "Евтаназія", "Дякувальщик" і "Спирт"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Слуга народу впав у дитинство в Раді перед носом Разумкова: заняття завадило "вершити долю" країни

Також "Знай.ua" писав, що алкоголь і відпочинок для Кравцова обернулися кримінальною справою: ДБР хоче знати, звідки гроші у директора Укрзалізниці