Під куполом Верховної Ради України слугам народу видають кумедні "клички". Топ-найяскравіших, якими нарекли народних обранців від "Слуги народу" потішать українців невимовною оригінальністю і креативом.

"Деу Ланос", "евтаназія"

Так, народного депутата від "Слуги народу" Гео Лероса у кулуарах називають співзвучною із його прізвищем назвою вітчизняного автомобіля Деу Ланосом. Колеги називають нардепа також "евтаназія" після того, як він запрпонував легалізувати евтаназію.

Скріншот

"Слуга Сороса","дякувальщик", "Брауні", "Арахіс"

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Слугою Сороса" у фракції "Слуга народу" недоброзичливці називають главу фракції Давида Арахамію за регулярну підтримку законопроектів, лобійованих експертами Міжнародного валютного фонду.

Друге прізвисько Арахамии про його недругів - "дякувальщик. Втім, інші депутати фракції свого керівника називають не так прикро. Найбільш поширене його прізвисько - "Брауні". Назвали його так не на честь відомого десерту, а через підпис на Фейсбуці David Braun. Кажуть, цей нікнейм йому придумала дружина, а депутати вирішили трохи підкоригувати і так вийшов Давид Брауні. Ще одна кличка - "Арахіс".

У Раді, фото facebook "Слуга народу"
У Раді, фото facebook "Слуга народу"

"Ніхто" і "Істеричка"

Перше "прізвисько" депутата "Слуги народу" Микити Потураєва, яке він отримав завдяки знаменитій лекції в Трускавці.

Нагадаємо, незабаром після обрання під час навчання в Трускавці перед однопартійцями Потураєв заявив, що всі вони - "політичне ніхто". Ще одне прізвисько Потураєв отримав після виступу під час розгляду законопроекту про землю - "істеричка".

"Матрьошка"

Таке прізвисько депутату "Слуги народу" Євгену Шевченко дав його однопартієць Гео Лерос. Це сталося після того, як Шевченко включився по "Скайп" під час ефіру телеканалу "Росія1".

Петро Порошенко у Верховній Раді
Петро Порошенко у Верховній Раді
facebook.com/petroporoshenko

"Сова" і "анал табу"

Перше прізвисько депутата Богдана Яременка з'явилося з-за зовнішньої схожості з пернатої птахом.

Однак ця кличка прижилася ненадовго і незабаром її замінила інша - "анал табу".

“МоноЛиза"

Відомий блогер і депутат "Слуга народу" Ліза Богуцька отримала таке прізвисько не в честь відомої картини Леонардо да Вінчі.

"Пушкін" і "Мама любить швидкість"

"Пушкін" - так називають деякі колеги депутата-мажоритарника Олександра Дубинського. Це прізвисько нардеп отримав завдяки зовнішній подібності з поетом.

"Спирт"

Це прізвисько депутат партії "Слуга народу" Сергій Литвиненко отримав за те, що в минулому був директором Зирненского спиртового заводу в Рівненській області.

Нагадаємо, пранкер Джокер розвів Кличка: "Ткаченко з "заднім приводом", так що обережніше там...".

Як повідомляв Знай.uа прикрився газеткою: черговий депутат дав волю рукам просто в Раді.

Знай.uа писав, листування "слуг народу" Лероса і Верещук, яке взбісило Бужанського, потрапило в мережу: "Посміємося разом", фото.