Відомий український бізнесмен, блогер, журналіст та політичний оглядач Андрій Пальчевський побував у гостях в одного з київських телеканалів, де поділився думкою щодо дій команди президента Зеленського. Журналіст вважає, що президент платить рейтингом за "своїх людей".

Про це стало відомо завдяки запису ефіру, на якому побував Андрій Пальчевський.

"Я зараз читав біографію Милованова Тимофія, нашого богобоязливого, і там написано — закінчив математичну школу №145, потім Політехнічний інститут. Я хочу сказати, що він у Політехнічному інституті закінчив факультет менеджменту, для тих хто не знає, що таке менджмент, я розповідаю - це одна книжка, і кілька розумних людей. Я розмовляв з американським мільярдером, який віддав сина в булочну. Я кажу — Як же так, ви мільярдер, нафтовик? Він говорить - Ну як, йому ж потрібно менеджменту навчитися, в булочній швидко навчиться. Я тільки зараз розумію, що це так, все інше - це "Химера". Якщо ти природжений керівник, то — так. Я думав, він там якийсь інженер електронник. А так красиво звучить — Політехнічний інститут. Там Сікорський навчався. Потім написано - у нашому інституті вчився творець літаків Сікорський Ігор і Тимофій Милованов. Ось, сміх у залі. Не прибрав їх Зеленський у свій час, зараз платить Володимир Олександрович своїм рейтингом.", - заявив Андрій Пальчевський.

Нагадаємо, перегони за крісло мера Києва: Пальчевський дихає в потилицю Кличку.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Пальчевський обурився невгамовними апетитами Коболєва і Вітренко.

Знай.uа писав, Пальчевський глянув на гривню, продаж землі і зробив сумні висновки.