Президент України Володимир Зеленський зустрівся з прем’єр-міністром Держави Ізраїль Беньяміном Нетаньягу. Про це повідомляє Офіс Президента у Facebook.

Зустріч Президента України Володимира Зеленського з Прем’єр-міністром Держави Ізраїль Беньяміном Нетаньягу.

Зустріч Президента України Володимира Зеленського з Прем’єр-міністром Держави Ізраїль Беньяміном Нетаньягу.

Geplaatst door Офіс Президента України op Donderdag 23 januari 2020

Раніше Володимир Зеленський в Ізраїлі повідомив про звільнення українських полонених та деталі переговорів з РФ. В Офісі президента повідомили, що Україна проводить переговори щодо звільнення утримуваних громадян, які перебувають на тимчасово окупованій території та в Росії.

Також у Зеленського зазначили, що делегація братиме участь у всіх передбачених заходах і проведе заплановані зустрічі з Президентом, Прем’єр-міністром та Спікером Кнесету Держави Ізраїль.

Володимир Зеленський в Ізраїлі, фото: ОП
Володимир Зеленський в Ізраїлі, фото: ОП

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Трагедія Бабиного Яру відома в усьому світі. У 2020 році в Україні планується почати розбудову Національного історико-меморіального заповідника "Бабин Яр". Він має включати Український музей Голокосту та Меморіальний музей пам’яті жертв Бабиного Яру", – зазначив Володимир Зеленський.

Президент України наголосив, що він особисто та уряд приділятимуть цьому питанню належну увагу. Глава держави висловив задоволення політичним діалогом між Україною та Ізраїлем. Президент наголосив, що Ізраїль є одним із ключових торговельних партнерів України у регіоні Близького Сходу.

Зустріч Зеленського з Нетаньягу, скріншот: Офіс Президента
Зустріч Зеленського з Нетаньягу, скріншот: Офіс Президента

"Переконаний, що подальшому зростанню взаємного товарообігу сприятиме підписана у січні 2019 року Угода про вільну торгівлю між нашими країнами. Імплементація її положень може допомогти збільшити товарообіг у короткій перспективі до 2 мільярдів доларів", – сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, раніше Зеленський зустрінеться з Путіним в несподіваному місці

Як повідомляв портал "Знай.ua", Слуга народу впав у дитинство в Раді перед носом Разумкова: заняття завадило "вершити долю" країни

Також "Знай.ua" писав, що алкоголь і відпочинок для Кравцова обернулися кримінальною справою: ДБР хоче знати, звідки гроші у директора Укрзалізниці