Схоже, що арабські країни запустили своєрідний флешмоб, виконуючи замість російського гімна якусь какафонію.

Так, услід за музикантами з Об'єднаних Арабських Еміратів, які в жовтні повеселили інтернет фальшивим виконанням гімну Росії, підхопили "флешмоб" і не менше смішно виконали цю композицію в Палестині.

Інцидент стався у Віфлеємі, куди 23 січня приїхав президент країни-агресора Володимир Путін. Його зустрічав палестинський лідер Махмуд Аббас під видавану оркестром какофонію, яка дуже здалеку нагадувала російський гімн.

Путін намагався не звертати уаги на цю спробу оркестрантів відтворити гімн РФ, а може і не зрозумів, що за композицію вони грають, і, привітавшись з Аббасом, проїхав на переговори з ним.

Зазначимо, що в жовтні Саудівська Аравія стала ще однією арабською країною, яка відзначилася ганебним виконанням гімну Російської Федерації під час візиту Путіна. Не зміг врятувати ситуацію навіть артилерійський салют, яким російського президента зустрічали в аеропорту Ер-Ріяда.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Крім того, російський гімн викликав проблеми у арабських оркестрів і раніше. Зокрема, не зуміли впоратися з його виконанням ні сирійці в 2010 році, ні єгиптяни в 2015-му.

Нагадаємо, у Саудівськй Аравії гімн Росії перетворили на посміховисько

Як повідомляв портал Знай.ua, хакери увімкнули у російському офісі гімн України

Також Знай.ua писав, стюардеса виконала Гімн України під час польоту