З офіційним візитом в Саудівську Аравію прибув президент Росії Володимир Путін. В тому числі у нього відбулася зустріч з королем Сальманом бен Абдель-Азізом Аль Саудом.

В аеропорту главу Кремля зустріли з усіма почестями. У його честь запустили артилерійський салют.

Місцевий оркестр виконав для президента російський гімн. Саме його і висміяли користувачі мережі.

Музикантам досить довгий час не вдавалося потрапити в потрібні ноти, проте вони намагалися до останнього. Відео в Twitter опублікував журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов.

"Принаймні, вони старалися: Саудівський оркестр намагається зіграти гімн Росії і бореться до кінця", — написав він.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Користувачів мережі дуже повеселило дане відео і вони не соромилися у виразах в коментарях. Користувачі Twitter вважають, що так було показано ставлення до Росії та її керівника.

"Не штовхайте трубача, він грає як уміє", "Ничесе аранжировочка", ""Треба зі своїм оркестром приїжджати", "Все правильно, яка країна, такий і гімн", "Ремікс", "Джазове виконання гімну", "Сурмачі – наші люди", "Вони так бачать", "Реально як похоронний марш, - іронізують коментатори.

Нагадаємо, Путін пригрозив світу цинічною заявою.

Як повідомляв Знай. ua, головний соратник Путіна розбився в авіакатастрофі.

Також Знай. ua писав, що світ регоче з Путіна за "першою леді", до Зеленського, Трампа і Макрона далеко.