Володимир Путін, президент Росії, під час засідання клубу "Валдай" був незадоволений тим, що російські ЗМІ показують Україну і її громадян на негативному тлі.

Під час засідання, Путін раптом почав розповідати те, що українці і росіяни - "братські народи", а ЗМІ необхідно коригувати свої висловлювання, і їм не варто поливати брудом Україну. При цьому Путін наголосив, що, як він вважає, особливої цензури на головних російських телеканалах немає, і в них вільна політика редакції, повідомляє портал "Хвиля".

Путін висловився щодо цього так: "Якщо вони, як ви сказали, виставляють Україну в невигідному світлі, якщо це так, я з вами згоден, то це неправильно. Ми не повинні виставляти нашого найближчого сусіда і братський народ в якомусь невигідному світлі. Мова може йти про політику чинної влади, але ніяк не про країну, ніяк не про народ".

Путін також зазначив, що чинна влада в Україні вчиняє дії, які допоможуть налагодити військовий конфлікт на Донбасі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

За мотивами висловлювань Путіна в мережі з'явилася кумедна карикатура:

На подібні лицемірні заяви Володимира Путіна тут же відреагували користувачі соціальних мереж:

"У діда роздвоєння особистості)", "Новини скоротяться до трьох хвилин. "В Києві все добре. А тепер про погоду.", "Погані бояри, а він весь у білому … може пора йому розповісти, що Крим захопили, пора вже перестати приховувати це від нього…"

Обурені люди згадали Путіну, що сталося з Луганською та Донецькою областями, Кримом, і те, як бідно живуть багато росіян, і що свої обіцянки президент РФ не виконує.

Нагадаємо, раніше федералізація Донбасу: у Зеленського пояснили українцям, чого варто чекати.

Також Знай.uа писав, що Расторгуєв з "Любе" зізнався у спробі дати Путіну 100 доларів: "Я йому простягаю...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Путіну спророкували близький кінець, готується замах: названо фатальну дату.