Лідер музичного гурту "Любе" Микола Расторгуєв розповів один цікавий випадок із своєї біографії, коли він намагався дати "хабаря" і не кому-небудь, а Володимиру Путіну. Подія трапилася з музикантом більше десяти років тому.

Микола Расторгуєв зізнався, що в кінці "нульових" намагався дати Путіну 100 доларів. Це стосувалося однієї прикмети, пов’язаної із подарунками. В результаті російський президент, хоча і оцінив масштаб готівки, та все ж не взяв грошей від музиканта.

Расторгуєв із Любе намагався дати Путіну 100 доларів

Випадок із Путіним трапився після одного з концертів у Кремлі. Тоді Расторгуєва запросили в зал до Путіна, там президент РФ подарував музиканту кортик. Під час вручення подарунка хтось із присутніх нагадав співаку про прикмету, згідно якої за холодну передбачається символічна віддяка будь-якою монетою. Так заведено начебто через те, щоб не посваритися з тим, хто дарує.

"Я йому простягаю - типу жарт такий. Він зреагував: нормально. Оцінив", - поділився лідер "Любе". Микола Расторгуєв

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Микола Расторгуєв

Расторгуєв зазначив, що гроші Володимир Путін все-таки не взяв. Співак пояснює, що хотів вручити президенту саме 100 доларів, бо іншої банкноти в той момент не мав біля себе.

Варто зауважити, що Микола Расторгуєв залишається незмінним лідером "Любе" з 1989 року, відколи гурт був створений. Що цікаво, свого часу Путін назвав "Любе" своєю улюбленою музичною групою. У 2002-му він відвідав концерт музикантів і навіть запросив їх до себе почаювати. Більше того, з 2012 року Микола Расторгуєв є довіреною особою президента.

Нагадаємо, раніше Путіну спророкували близький кінець, готується замах

Як повідомляв портал "Знай.ua", донецька маріонетка Путіна Пушилін набрався сміливості і поставив Україні ультиматум

Також "Знай.ua" писав, що білоруси повстали проти Путіна, масові акції протесту за незалежність сколихнули країну