Для президента Росії Володимира Путіна 2020 рік стане переломним. Про це заявила астролог Ефа Форина.

Зокрема, астролог пригадала про його помилку в серпні 2016 року при таємних переговорах. Саме вона стане фатальною для Путіна і принесе йому великі труднощі. Доведеться відступати, при цьому втрачаючи колишні домовленості і позиції.

"Але з квітня місяця відбудеться низка подій, при яких йому буде досить складно втриматися на плаву. Одночасно з цим йому буде надана таємна допомога від ворожої сторони. Шляхом укладання таємного договору і деяких поступок світового характеру він зможе втриматися на своєму місці", - стверджує астролог.

Також вона наголосила про проблеми зі здоров'ям у президента Росії.

"Складності зі здоров'ям очікуються в серпні і жовтні 2020 року. У серпні можливе замах через вогонь, вибух, постріл. Імперія встоїть, але імператор вже не той", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Володимир Путін
Володимир Путін

Експерт Ілля Куса, в свою чергу, також не сумнівається у швидкому звільненні Володимира Путіна з Кремля, але попереджає, що "трон" може зайняти маргінальний політик. В цьому випадку загроза для України з боку РФ зросте ще більше.

Як стверджує Куса, Володимир Путін як президент РФ більш вигідний цивілізованого світу, оскільки його рахунку знаходяться на Заході, тому його можна шантажувати.

За словами астролога Влада Росса, режим Володимира Путіна приречений, як і СНД. Він пригадав, що співдружність було створено 8 грудня 1991 року. За словами астролога, в даний момент ми можемо спостерігати останні дні СНД, оскільки він прогнозує, що воно назавжди зникне 2020-2021 роках, як тільки Юпітер і Сатурн перейде в знак Водолія.

Нагадаємо, раніше з "ДНР" почали виганяти бойовиків, вся справа в паспорті: "Повинні бути...".

Також Знай.uа писав, що терористи Путіна нахабно атакували ЗСУ, незважаючи на угоду: без втрат не обійшлося.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у штабі ООС розповіли про відвід сил на Донбасі: що відбувається у Станиці Луганській.