На Донбасі зараз тривають підготовчі заходи з відведення військ уздовж всієї лінії розмежування. Таке завдання визначено Начальником Генерального штабу Збройних Сил України, Міністром оборони України та президентом Володимиром Зеленським

Про це заявив командувач операцією Об'єднаних сил генерал-лейтенант Володимир Кравченко під час брифінгу з координатором системи ООН, координатором з гуманітарних питань та Постійним представником Програми розвитку ООН в Україні Оснат Лубрани в районі проведення ООС.

"На Станиці Луганській йдуть активні підготовчі роботи до початку робіт по відновленню моста: підготовлено майданчик під будівельну техніку і для розміщення будівельних матеріалів. Вже розширена і відновлено дорожнє покриття під'їзної дороги. Незабаром планується запустити додатковий автобус, щоб перетин лінії дотику для наших громадян було ще простіше і комфортніше", – заявив генерал-лейтенанта.

Операція Об'єднаних Сил (ООС)
Операція Об'єднаних Сил (ООС)

Під час брифінгу сторони також обговорили актуальні питання захисту цивільного населення в районах, де ведуться бойові дії та консолідації зусиль щодо подальшого надійного захисту мешканців, які проживають впритул до лінії зіткнення. Зокрема, планується запустити додатковий автобус, щоб полегшити перетин лінії зіткнення.

[embed]https://www.facebook.com/pressjfo.news/posts/667483753744244?__xts__

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Нагадаємо, Путін зазіхнув на Ізраїль: "Вважаємо російськомовним".

Як повідомляв Знай.uа, на Донбасі трапилося лихо: бойовики прорвали позиції, ЗСУ зазнали непоправних втрат.

Знай.uа писав, Зеленський вручив нагороди українським рятувальникам: "Люди з великою душею, які не шукали слави".