Відео тріумфального удару ЗСУ по російсько-окупаційних військах “Л/ДНР” у своєму Telegram-каналі опублікував журналіст Андрій Цаплієнко.

На відеоролику, яким поділився журналіст, зображені кадри знищення українською армією ворожого бліндажа на окупованому російськими військами Донбасі. На відео видно, що бійці ЗСУ здійснили два постріли з ПТУРа, які не заборонені Мінськими угодами, - пише інтернет-видання Politeka.

Постріли бійців української армії виявилися точними – в результаті протитанкові керовані ракети повністю розгромили позицію російських терористів “Л/ДНР”. Це добре видно на наступних кадрах, які були зняті через деякий час з висоти пташиного польоту.

Кадри з висоти

Чи є втрати у російсько-окупаційних військ після потужного удару ЗСУ поки невідомо.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

“Оператор українського ПТРК на Світлодарській дузі знищує ворожий бліндаж”, – підписав відео журналіст.

Раніше повідомлялося, що бійці ЗСУ на Донбасі провели ще одну успішну операцію. Силам ООС вдалося ліквідувати двох терористів «Л/ДНР», які перебували в базі волонтерів "Миротворця". Про цей тріумф ЗСУ розповів офіцер української армії Анатолій Штефан з позивним “Штірліц”.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що Єрофеєв та Александров, яких обміняли на Савченко, вже мертві

Як повідомляв портал "Знай.ua", моряки були звільнені під поруку уповноваженого з захисту прав людини в Україні Людмили Денисової

Також "Знай.ua" писав, що посли G7 вітають звільнення 35 утримуваних українців