Ранок суботи, 7 вересня, начось з обнадійливих новин - незаконно утримуваних українських політв'язнів таки везуть в Україну.

У Москві зі слідчого ізолятора "Лефортово" виїхали автобуси, на яких, швидше за все, вивезли українських полонених, які включені в списки на обмін.

Підтверджують знімки опублікувало вранці 7 вересня видання "Країна".

З аеропорту Бориспіль ведеться онлайн-трансляція всього, що відбувається.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Колона з автобуса і машин супроводу їде до російського Ту-204 в Борисполі. Зупинилася в декількох метрах від нього.

БОЛЬШОЙ ОБМЕН. Трансляция из Борисполя

БОЛЬШОЙ ОБМЕН. LIVE из аэропрта

Geplaatst door Крым Реалии op Zaterdag 7 september 2019

Також, стало відомо, що всі українські військовополонені моряки були звільнені слідством у Росії під порукою уповноваженого з захисту прав людини в Україні Людмили Денисової.

Спецборт спеціального льотного загону "Росія" Ту-204 прибув у Київ порожнім, громадян України, які підлягають обміну на борту не було. Відзначається, що близько 30 українських полонених залишилися у "Внуково". Українські журналісти називають це своєрідною підлістю з боку Росії.

У "Борисполі" стали збиратися рідні українців. Серед них є донька і сестра Олега Сенцова, близькі захоплених на Азові моряків, Станіслава Кліха, Володимира Балуха, Павла Гриба, Євгенія Панова, Миколи Карпюка, Олександра Кольченка.