На територіях окупаційних формувань "ДНР" і "ЛНР" Росія почала видавати російські паспорти і зараз цю процедуру всіма силами мають намір прискорити.

Костянтин Машовець, координатор "Інформаційного опору", написав на своїй сторінці в Facebook, що бойовиків з військ "1-го і 2-го армійського корпусу" на окупованих територіях почали звільняти, якщо вони не хочуть отримувати російський паспорт. В даний момент, в цих корпусах продовжується видача російських документів окупантам.

"Згідно з розпорядженням органів управління обох "корпусів", військовослужбовці "1-го і 2-го АК ЗС РФ", які не подали заяву на отримання паспорта громадянина РФ до 1 жовтня мають бути звільнені з військової служби", - передається в пості.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше Україна нанесла потужний удар по Росії в ОБСЄ: "Негайно забратися".

Також Знай.uа писав про "формулу Штайнмайєра": Пристайко розповів про гарантії світу на Донбасі.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Ігор Лесєв натякнув Зеленському на незворотні наслідки "формули Штайнмайєра": "Донбас не отримаємо назад".