На Донбасі не припиняють обстріли. Так, у четвер, 3 жовтня, бойовики на тимчасово окупованій території 41 раз обстріляли позиції українських захисників.

Про це повідомляє прес-служба штабу операції об'єднаних сил.

Противник обстріляв позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" противник здійснив 19 обстрілів позицій Об'єднаних сил: чотири рази поблизу Новотроїцького – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; по два рази неподалік Водяного та Павлополя – зі стрілецької зброї; тричі поблизу Пищевика – з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї; двічі поблизу Авдіївки – з міномета калібру 120 мм та стрілецької зброї; поблизу Пісків – з міномета калібру 82 мм; неподалік Верхньоторецького – з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї. поблизу Березового – зі станкового протитанкового гранатомета та стрілецької зброї; поблизу Кам’ְянки – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; неподалік Новогнатівки – з автоматичного гранатомета; неподалік Мар’їнки – зі стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні штабу ООС.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Зведення станом на 07:00 04 жовтня 2019 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 03 жовтня збройні формування Російської...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Donderdag 3 oktober 2019

На жаль, в результаті обстрілів у четвер, 3 жовтня, загинув український військовий. А вже сьогодні, 4 жовтня, бойовики тричі відкривали вогонь по українських позиціях.

Слід зазначити, що в понеділок, 7 жовтня, розпочнуться розведення сил і засобів в Золотом і Петровському в Луганській області. Про це повідомляє спеціальний представник ОБСЄ Мартін Сайдик.

Нагадаємо, що Зеленський назвав дату розведення військ на Донбасі, формула Штайнмайєра дала поштовх: "Особисто гарантую".

Як повідомляв Знай.uа, на Донбасі напередодні "розведення сил" бойовики просто збожеволіли, позиції українських захисників у вогні: фатальні подробиці.

Також портал Знай.uа писав, формула Зеленського: у "Слуги народу” озвучили "червоні лінії" для президента.