З окупованого путінськими бойовиками прийшли вельми тривожні новини. Так, ватажок бандитського угруповання "ДНР" Денис Пушилін заявив, що "буде задоволений від політики Зеленського тільки за повної капітуляції України".

Про це стало відомо із заяви Пушиліна, яку він озвучив у ефірі російської пропагандистської програми "60 хвилин", пише "Хвиля".

Пушилін
Пушилін

"Денис Володимирович, давайте по-простому, що повинен зробити Зеленський, щоб вас порадувати? Щоб ви були задоволені політикою офіційного Києва? По пунктах", — запитала ведуча ватажка бойовиків.

На це питання Пушилін заявив: "Україна повинна капітулювати".

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто зазначити, що відповідь викликала сміх як у ведучих, так і запрошених гостей. Український політолог Віктор Таран, коментуючи виступ Пушиліна на своїй сторінці в Facebook, висловив думку, що Росія та її терористичні групи на Донбасі розуміють умови "формули Штайнмайера" не так, як Україна. Він зазначив, що, за словами голови "ДНР" до проведення виборів українська армія не отримає контроль над кордоном з Росією і не роззброїть "народну міліцію" самопроголошених республік.

Формулу Штанмаєра Україна та Росія, з її терористичними квазіутворкннями, розуміють по різному... В цьому легко...

Geplaatst door Viktor Taran op Zaterdag 5 oktober 2019

Нагадаємо, поліція Донецької області готується до деокупації: куди подінуть найманців Путіна.

Як повідомляв Знай.uа розведення сил на Донбасі: лідер Нацкорпуса Білецький наочно показав наслідки для України.

Знай.uа писав, формула Штайнмайера "зламала мозок" Пушилину: ватажок бойовиків "ДНР" не знає, куди бігти.