Головний терорист Донецької області Денис Пушілин розсмішив до сліз кремлівську пропагандистку Ольгу Скабееву під час програми "60 хвилин".

Під час політичного ток-шоу гості студії обговорювали "формула Штайнмайера". На відео зв'язок для виступу вийшов і Денис Пушілин.

Ведуча програми Скабеева задала питання ватажкові "ДНР": "Що повинен зробити Зеленський, щоб вас порадувати? Щоб ви були задоволені політикою офіційного Києва?".

Але Пушилін виявився не готовий до такого раптового питання. Він почав нервуватися і видав: "Україна повинна капітулювати!". Поле такої відповіді Пушиліна всі присутні в студії, і сама Скабеева почали голосно реготати.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Варто відзначити, що після підписання українською стороною в ТКГ "формули Штайнмайера", в Україні, зокрема в її столиці Києві почалися масштабні акції протесту.

Нагадаємо, ватажок "ДНР" Пушилін почав плазувати перед байкерами Путіна.

Як повідомляв портал Знай.ua , ватажок бойовиків "ДНР" осоромився у бліндажі на передовій. Відповідне відео було опубліковано на сторінці Twitter блогер Necro Mancer.

Портал Знай.ua писав, що в інтернет-мережі підняли на сміх ватажка терористів Дениса Пушилина, який за зайву вагу ледве вліз у форму. Знімок опублікував журналіст Денис Казанський в Twitter.