Поїздка в тайгу російського президента Володимира Путіна обернулася жартами про пожежі в Сибіру, якутського шамана, "Горбату гору" та "план Путіна".

Президент країни-агресора Володимир Путін 7 жовтня відзначив свій 67 день народження, а напередодні вирушив на вихідні у сибірську Тайгу разом з міністром оборони Сергієм Шойгу.

Фотозвіт осінньої прогулянки тайгою Путіна і Шойгу потрапив в мережу та розійшовся в'їдливими фотожабами. І хоча цього разу обійшлося без голого торсу, однак, ковбойські капелюхи і підтяжки зробили свою справу - пригоди Путіна в тайзі висміяли яскравими мемами.

Так, "дружба" Путіна з Шойгу і їхня осіння прогулянка на лоні природи навіяла спогади про фільм "Горбата гора", в якому, як відомо, відображена історія про кохання двох ковбоїв.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У сибірській тайзі Шойгу неочікувано знайшов "план Путіна"

Приводом для жартів також стало відео з Путіним і грибом з шишкою в центрі, якого знайшов російський лідер.

Фотожаби за мотивами інших ефективних кадрів:

З'явилися і нові теми - пожежі в Сибіру і подорож якутського шамана, який йшов "виганяти Путіна".

Не обійшлося й без диснеївських мультфільмів:

Нагадаємо, Путін раптово "записався в друзі" до українців

Як повідомляв портал Знай.ua, російський політолог зробив сенсаційну заяву:Путін йде у відставку, а Україні повернуть окуповані території

Також Знай.ua писав, Путіну спророкували близький кінець, готується замах: названо фатальну дату.