Колишній народний депутат України, головний "радикал" країни Олег Ляшко продовжує прохолоджуватися на політичній паузі. Раніше можна було спостерігати, як Олег Валерійович їздив в ліс за грибами, а цього разу він вирішив нагадати про себе в мережі милими песиками. Невідомо, чи це жарт, чи просто публікація з буденного життя.

Про це стало відомо завдяки новій публікації в мережі Instagram.

Публікація Олега Ляшка, Instagram
Публікація Олега Ляшка, Instagram

" Троє в лодці, не рахуючи нас з Росітою", - провівши аналогію з класичним твором, який підписав Ляшко публікацію.

На фото можна побачити трьох собак різних порід: маленького французького бульдога, пітбуля і ротвейлера. Всі собаки на одній підстилці. На думку "радикала", вийшов такий своєрідний човен.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Підписники Олега Валерійовича взялися коментувати нову публікацію: "Який обмежений персонаж"; "Круті себеки", "Візьміть мене до себе з Росітою в човен! Це не жарт і я не про ліжко. Олег Валерійович, всі знають, що я Вас прошу про допомогу! Замість цих собак, ви можете взяти мене до вас додому, я буду добре їсти, прибирати за собою і тихенько спати"; "Ось це охорона класна".

Нагадаємо, подружка Ляшка спустила на Львівщині 2 мільйони: плани — радикальні.

Як повідомляв Знай.uа шалений харків'янин метає смердюче сміття у людей, копи чухають потилиці: "Старі маразматики".

Знай.uа писав, Ляшко пообіцяв пляшку коньяку будь-кому: як отримати приз від екснардепа.