Володимир Зеленський приміряв образ Святого Миколая: президент хоче роздати дітям 23 тонни іграшок.

На складі Чорноморського рибного порту на Одещині зберігають 23 тонни дитячих іграшок. Справа в тому, що їх мали б розмитнити, однак віддали державі.

Наприкінці 2019 року контейнер, заповнений дитячими іграшками та різноманітними іграми для розвитку, увійшов у порт. Однак, з невідомих причин підприємство, яке мало б розмитнити товар, відмовилося від нього на користь держави. Загальна вага вантажу – понад 23 тонни.

Ці іграшки Володимир Зеленський пропонує роздати дітям. Свою пропозицію президент висловив у фейсбуці.

"Вони не повинні припадати пилом на митних складах чи ще гірше – по-тихому розпродаватися недобросовісним людям", – зазначив Зеленський.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Президент звернувся до уряду з проханням провести всі необхідні перевірки, в тому числі і щодо безпечності іграшок. А після того, як іграшки пройдуть контроль, передати їх дитячим будинкам, лікарням, соціально незахищеним сім’ям та дітям військових, пропонує Зеленський.

Наприкінці 2019 року до Чорноморського рибного порту надійшов контейнер, заповнений дитячими іграшками та іграми для...

Geplaatst door Володимир Зеленський op Dinsdag 28 januari 2020

Нагадаємо, вчені розповіли, Зеленський хоче встановити пам’ятник видатному українцю астронавту Леоніду Каденюку.