В Україні тривають невзворотні процеси реформ практично усіх галузей. Кардинальні змінни торкаються навіть чиновників топ-рівня. Так, у Київському міському центрі зайнятості зареєструвалися, щоб знайти роботу, близько двох тисяч чиновників.

Про це розповів директор КМЦЗ Віктор Білич і зазначив, що у їхньому відділенні нараховується майже 10 тисяч безробітних. Це незвично, але серед безробітних опинились топ-чиновники - 4 народних депутата України попереднього скликання, перший заступник і заступник міністра, три голови районних державних адміністрацій, 247 керівників підприємств, 132 прокурора, 3 судді.

У Раді, фото facebook "Слуга народу"
У Раді, фото facebook "Слуга народу"

"На цей момент у нас 9 475 безробітних, і це більше, ніж було на кінець січня минулого року. Це пов'язано із змінами в штаті центральних органів влади. Близько двох тисяч безробітних, які займали високі посади в міністерствах (97 осіб), Управління справами Апарату Верховної Ради України (111 осіб), офісі Генерального прокурора України (175), Національному банку України (32), Державної фіскальної службі (63 особи) та інших", - зазначив Білич.

За його словами, на сьогодні роботодавці подали на біржу праці в Києві понад 8 700 вакансій, крім того, ще близько 8 тисяч вакансій є з інших джерел.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Безробіття на Львівщині
Безробіття на Львівщині

"Серед безробітних – 4 народних депутата України попереднього скликання, перший заступник і заступник міністра, три голови районних державних адміністрацій, 247 керівників підприємств, 132 прокурора, 3 судді", - додав він.

Нагадаємо, чому президентство Зеленського під загрозою після візиту в Оман: "Якщо визнати – ж*па буде".

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, прес-секретарку Зеленського Мендель підвів запальний характер в Омані, українці не стрималися: "Якийсь треш".

Також Знай.uа писав про те, що заява Мендель про обмін полоненими зачепила українців за живе: "Огидно і соромно".