Політолог Юрій Романенко прокоментував недавній скандал за участю глави Митної служби Максима Нефьодова. Високопосадовця засікли на закритій вечірці в столичному клубі Queen, де головний митник ритмічно танцював з оголеними дівчатами в масках.

На думку Романенко будь-який політик має повне право у свій вільний час відвідувати подібні заклади. Політолог бачить спробу виставити похід Нефьодова в нічний клуб як зраду лише комедією і аж ніяк не скандалом.

Максим Нефьодов, Ліга
Максим Нефьодов, Ліга

"У світлі срача навколо походу Нефедова на еротичне шоу всього одне питання — чи має право політик займатися сексом? Має. І на стриптиз може ходити. І бухати. І багато чого ще. У вільний від роботи час. Нефедова можливо можна багато в чому звинувачувати у зв'язку з його роботою, але спроба подати похід в нічний клуб як зраду в нашому наскрізь прогнилому суспільстві з потрійною мораллю святош виглядає не інакше як комедія. Приблизно так виглядав похід Олександра Ткаченка у "Право на владу", де він охав з приводу наїзду на журналістів, сам підготувавши закон, що знищує в Україні медіа та журналістику" Юрій Романеко

Варто зауважити, що з Нефьодовим на цю тему поспілкувався відомий пранкер "Джокер", який часто зливає переписки народних депутатів та інших політиків. У відповідь Нефьодов заявив, що все нормально та нічого дивного у відео немає.

Популярні новини зараз
До банкомату з чужим не підходьте: ПриватБанк вилучає картки та залишає українців без грошей Пенсіонерам нарахують 292 гривні: хто отримає мізерний бонус По 4500 гривень на місяць: кому надали право на базову соцдопомогу Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу
Показати ще

Максим Нефьодов, Кордон
Максим Нефьодов, Кордон

Повідомлення Юрія Романенко, скріншот: Телеграм
Повідомлення Юрія Романенко, скріншот: Телеграм

Нагадаємо, Смілянський стане Коболєвим — Романенко пояснив подвійні платіжки за газ

Як повідомляв портал "Знай.ua", Максим Нефьодов виправдався за порно-відео та розізлив українців ще більше: "Нічого страшного"

Також "Знай.ua" писав, глава Митної служби Максим Нефьодов став зіркою порно - в мережі з'явився компромат