Як відомо, президент України Володимира Зеленський з офіційним візитом відправився до Ватикану, де зустрівся з Його Святістю Папою Франциском та обговорив мир на Донбасі. Відтак, українському лідеру зіставила компанію і його скандальна помічниця Юлія Мендель, яка поділилася своїми емоціями від цієї зустрічі та опублікувала відповідну світлину.

Про це вона написала на власній Instagram-сторінці.

Відтак, на знімку видно, як Мендель поклоняється перед Папою Франциском та тримає його за руку, а Зеленський в цей момент разом зі соєю "правою" рукою Андрієм Єрмаком дивиться на це та посміхається.

"Таке буває раз у житті, напевне. Зустріч із Папою Римським Франциском у Ватикані", - емоційна прокоментувала прес-секретарка українського лідера.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що Зеленський під час зустрічі з Папою Римським Франциском у Ватикані попросив допомогти зі звільненням громадян України, які перебувають у полоні на Донбасі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", президента України Володимира Зеленський з офіційним візитом вирушив до Ватикану, щоб зустрітися з Його Святістю Папою Франциском і обговорити мир у країні.

Також "Знай.ua" писав, скільки заробила речниця Зеленського Мендель за 2019, названо точну суму