Президент України Володимир Зеленський разом зі своєю дружиною Оленою познайомились із Папою Римським Франциском у Ватикані, куди вони прибули з офіційним візитом. Про це написала перша леді на своїй сторінці в Іnstagram, додавши відповідні фото із зустрічі.

"Мали за честь бути представленими Його Святості Папі Римському Франциску", - йдеться у повідомленні першої леді.

Зустріч з Папою Римським, фото Іnstagram

Олена Зеленська у вишуканому і строгому водночас костюмі затьмарила неперевершеним виглядом всіх навкруг. Незважаючи на темний колір костюму, першій леді фасон підійшов ідеально, як на неї шитий. Верх - блуза із баскою, спідниця довжиною міді, чорні туфлі-лодочки і такого ж кольору пов’язка на голові чудово довершили образ.

Зустріч з Папою Римським, фото Іnstagram

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зустріч з Папою Римським, фото Іnstagram

Перша леді отримала у коментарях масу компліментів від українців.

"Найгарніша перша леді 😍", "Наша гордість👍", "Виглядаете не перевешено!", "Велика честь для України", "Дуже гарно !👏👏👏😍😍", "А почему в чёрном Елена в повязке, или специальная церемония так надо?", - коментують українці.

Виявляється, образ першої леді продуманий до дрібниць, адже всі жінки на аудієнції у Папи мають бути у чорному. У білому можна лише королевам Іспанії і Бельгії і герцогині Люксембургу.

Нагадаємо, раніше Зеленський вирушив з візитом до Папи Римського, деталі поїздки в Італію та Ватикан.

Як повідомляв портал "Знай.ua", після усунення Філарета Зеленський вилітає до Папи Римського Франциска.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський зважився попросити у Папи Римського допомоги в звільненні від рук Путіна.