Президент Володимир Зеленський мав суперечку з депутатом від "Слуги народу" і ведучим "1+1" Олександром Дубінським через "плівки Гончарука".

У четвер, 6 лютого, на засіданні фракції "Слуга народу" колишній гендиректор каналу "1+1" Олександр Ткаченко висловив Зеленському претензію через обшуки в будівлі холдингу. Його нардеп Олександр Дубінський. Обоє висловили обурення щодо обшуку журналістів. Про це повідомив голова фракції Давид Арахамія в коментарі "УП".

Президент Володимир Зеленський на зауваження колег по фракції відповів, що він має точну інформацію, що до монтування записів з прослушки Гончарука причетні журналісти каналу "1+1". За даними Зеленського, запис монтували просто на робочих комп‘ютерах.

У відповідь на заяву Зеленського Дубінський сказав, що людям байдуже, хто записував, а важливо те, що говорить і думає прем‘єр-міністрю Також Дубінський зауважив, що це робота журналістів публікувати такі дані. На що Зеленський йому заперечив.

"Зеленський сказав, що журналісти мали самі звернутися до СБУ й допомагати слідву з‘ясувати, хто веде записи в режимних об‘єктах. Президент натякав, що між працівниками УДО та журналістами була змова", - розповів співрозмовник видання.
Крім того, Арахамія повідомив, що СБУ зробила 25 виїмок в Управлінні держохорони, міністерствах, багато людей пройшли поліграф, слідчий процес триває.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Нагадаємо, 5 лютого Олександр Дубинський заявив про обшуки, які СБУ проводить в офісі телеканалу.