Журналіст, бізнесмен і претендент на посаду мера Києва Андрій Пальчевський розповів, про те, що зараз відбувається в партії Слуга народу і про обшуки "1+1". Відповідний коментар він дав в інтерв'ю для 112 Україна.

"Дубинський у свій час зробив багато для "Слуги народу". Якщо 15 відсотків голосів він їм дав, то може це я скромно скажу. Боротьба на вершинах влади тільки починається і напередодні серйозного голосування по землі. І я переживаю, тому що рейтинг партії абсолютно не відповідає тій низьку цифру, яку вони вигадують для себе і для керівника країни. Він насправді набагато нижче", - говорить Пальчевський.

Андрій Пальчевський, скріншот з відео
Андрій Пальчевський, скріншот з відео

Він вважає, що уряд перебуває у инкапсулированном вигляді щодо підтримки населення.

"Якщо буде прийнято чергове непопулярне рішення, адже 75% населення проти швидкого продажу землі, я думаю, що сварка, яка почалася, вона може призвести до розколу", - вважає Пальчевський.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

При цьому Пальчевський вважає, що самого одіозного міністра Бородянського залишать на посаді.

"Я думаю зараз нам усім, хто любить батьківщину, українцям треба думати про те, як збивати якусь нову силу, як йти вперед, тому що ось цей рік очікувань і надій в моєму випадку не справдився", - говорить він.

Пальчевський закликав готуватися до державного перебудови.

Нагадаємо, Пальчевський стрімголов кинувся виправляти помилки Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський застеріг депутатів від долі Януковича - мільярди, валізи та Ростов.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський назвав головне невиконану обіцянку Зеленського.