У середу, 5 лютого, народний депутат від пропрезидентської фракції "Слуга народу" і колишній журналіст "1+1" Олександр Дубинський заявив про обшуки, які Служба безпеки України проводить в офісі телеканалу.

Про це нардеп повідомив в Telegram-каналі Dubinsky.pro.

Олександр Дубинський, фото: theБабель
Олександр Дубинський, фото: theБабель

"Прямо зараз на телеканалі 1+1 за адресою Куренівська, 18 - йде обшук. Маски-шоу організовано СБУ. Я виїжджаю на місце. Пропоную приєднатися колегам-депутатам. І журналістам. Обшуки в ЗМІ соромився організовувати навіть Порошенко. Але лейтенант Баканов, мабуть, зовсім ідіот", - зазначив Дубинський.

При цьому він не уточнив, з якої саме причини силовики проводять обшук на "1+1".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

скріншоти

Нагадаємо, Дубинський заявив, що "хабарника", якого уряд затримав на спробі підкупити начальника Держрезерву України, Мілованов самостійно найняв на роботу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дубинський вважає, що закон про медіа, який ініціював міністр культури Володимир Бородянський, це механізм прямої цензури в російському аналогу.

Також портал Знай.uа писав, що Ігор Лесев розкритикував міністра Бородянського за законопроект про ЗМІ.