Генпрокурор України Руслан Рябошопка взяв на контроль справу про втручання СБУ в діяльність депутатів від "Опозиційної платформи – За життя"(ОПЗЖ).
Про це повідомив депутат від фракції ОПЗЖ Ренат Кузьмін. Парламентарій на своїй офіційній сторінці в Facebook оприлюднив відповідь генерального прокурора Руслана Рябошопки на своє звернення про незаконне втручання працівників СБУ в діяльність нардепів від ОПЗЖ.
"Генпрокурор взяв на контроль кримінальну справу проти співробітників СБУ. Як і обіцяв, публікую відповідь генпрокурора на моє депутатське звернення про незаконне втручання працівників СБУ в діяльність депутатів "Опозиційної платформи ‒ За життя". Як бачите, справу взято на контроль Генпрокуратурою. Про хід розслідування та прийняте рішення обов'язково поінформую додатково", ‒ підкреслив Кузьмін.


Нардеп також розповів, що в ГБР направлено ще одне депутатське звернення у зв'язку з незаконними обшуками СБУ в приймалень народних депутатів від "Опозиційної платформи – За життя" і незаконним прослуховуванням представників опозиційної політсили.

Як повідомлялося раніше, представники Служби безпеки України провели обшуки в будівлі, де знаходяться приймальні депутатів від партії "Опозиційна платформа – За життя".

Самі депутати, коментуючи дії спецслужб, заявили, що подібні заходи ‒ це політичний тиск з боку нової української влади на опозицію.

Генпрокурор взял на контроль уголовное дело против сотрудников СБУ Как и обещал, публикую ответ генпрокурора на мое...

Geplaatst door Ренат Кузьмин op Vrijdag 6 december 2019