Міністр культури із зовнішністю котлети і звичками Порошенка збирається регламентувати роботу журналістів, вказуючи їм, про що можна говорити, а про що ні. А критика влади прирівнюється до держзради.

Про це йде мова у новому випуску програми ″Не добрий вечір″ блогера Ігора Лесєва.

Лесєв відреагував на інтерв'ю міністра культури Бородянського, в якому він говорить про ″небезпечну інформацію″ за яку журналістів слід карати. Блогер розкритикував намір Бородянського створити організацію, яка визначатиме, хто є журналістом, а хто ні, та видаватиме спеціальні посвідчення.

″Бородянський міркує про дезінформацію, і вводить поняття ″небезпечна інформація″. І за цю небезпечну інформацію, на думку міністра, не погано б журналістів саджати до в'язниці. У тому інтерв'ю ще багато всякого лайна. Він, наприклад, хоче створити організацію, яка буде визначати, хто є журналістом, а хто ні″, - зазначає блогер

Лесєв також висміяв намір міністра створити новий канал для мовлення на окупованій території Донбасу. Блогер зазначає, що жителі непідконтрольних територій мають інтернет а тому можуть дивитися ті канали, які хочуть. А для того, щоб ″завойовувати уми″ потрібно щось зовсім інше, чого немає в нової влади ″з колгоспним світоглядом″. За словами блогера, єдине, що вона вміє — красти.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

″Щоб боротися за уми - потрібно не забороняти, а конкурувати. Те що ЦІ зі своїм колгоспним світоглядом робити не вміють. А ось що вони вміють чудово - так це красти. На створення цього абсолютно непотрібного телеканалу закладено - увага! - 440 мільйонів гривень. Майже півмільярда на вітер. Річний бюджет середнього району країни″, - зазначає блогер.

Нагадаємо, Ігор Лесєв пояснив шквал скандалів у команді Зеленського

Як повідомляв портал Знай.ua, Ігор Лесєв показав, як команда Зеленського нищить ″Укроборонпром″

Також Знай.ua писав, Ігор Лесєв показав, як схема Коломойського-Геруса закриває Україні шлях до ЄС