Нова команда президента Володимира Зеленського, прийшовши до влади, замість того, щоб боротись з корупцією, як обіцяла, продовжила брудні справи своїх ″попередників″. Зеленський насправді не змінив 5-го президент, а перетворився на такого собі ″колективного Порошенка″.

Таку думку висловив блогер Ігор Лесєв у новому випуску своєї програми ″Не добрий вечір″.

Блогер показав, як команда Володимира Зеленського нищить ″Укроборонпром″. Лнсєв нагадав, що саме ″справа Укроборонпрому″ обвалила рейтинг Порошенка перед виборами і показала ″все мародерське нутро тієї влади″. І саме на цій справі найбільше піарився Зеленський.

″І що тепер? Гладковський вийшов під залог за 10 мільйонів гривень. Для нього 10 мільйонів - як для нас полбака бензину залити. Більш того, його синок взагалі по уголовці не проходить″, - зазначив Лесєв.

Блогер також згадав ще одного фігуранта цієї справи Павла Букіна — колишнього директора ″Укроборонпрому″, через якого проходили всі схеми. І ось зараз його звинувачують не у корупції, а у внесенні недостовірних відомостей до електронної декларації.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

″Це називається - розвести лоха. Тільки лохами виступаємо ми з вами. Ми знаємо, що є мерзотник, який крав на крові. І Вони це знають. І знають, що зовсім зам'яти справу не вийде, але замість розкрадань в особливо великих розмірах, проводять фігуранта по другорядній х*ені — не задекларував машину, не задекларував квартиру″, - зазначив Лесєв.

Ігор Лесєв змалював неприглядну картину того, що сьогодні відбувається в Укроборонпромі, вже при новій владі.

Директором концерну призначили Айвараса Абромавичуса, який за Януковича був міністром економічного розвитку.

″Пішов тоді з ганьбою. Ну, тому що за задатками такий же, як Милованов″, - зазначає Лесєв.

Блогер обурюється тим, що Абромавичус не лише не компетентний у даній галузі, а ще й до всього є громадянином іншої країни - він має литовське громадянство. І ця людина має доступ до державної таємниці.

″Правда, прикольно? Людина має доступ до держтаємниці, фактично знає всю таємницю нашої оборонки. Але при цьому поєднує громадянство іншої країни″, - зазначає Лесєв.

Крім того, в наглядову раду Укроборонпрому Зеленський призначив Ігоря Смілянського, який, по суті, розвалив Укрпошту.

″Коли він туди прийшов - Укрпошта приносила прибуток. За минулий рік - півмільярда збитків. Людина свідомо готує підприємство до банкрутства. І при цьому ще отримує гігантську зарплату - 800 тис грн. Його листоноші по 4 тисячі, а він 800 тисяч. І підприємство збиткове. Тобто, за наші податки ми покриваємо його діяльність. Погодьтеся, ох*іненний менеджер″, - зазначив блогер.

Підсумовуючи те, що відбувається в країні і, зокрема, в ″Укроборонпромі″ - концерні, який має надважливе значення дл України, Лесєв зазначає що у владі нічого не помінялось, і Зеленський просто став другим Порошенком.

″Порошенко так і не змінився - він поміняв прізвище. Став вужчим і нижчим. Але все його кодло все так же при владі. Всі глави районів, всі заступники в міністерствах, все глави відомств - це все колективний Порошенко″, - заявляє Лесєв.

Нагадаємо, Ігор Лесєв показав, як схема Коломойського закриває Україні шлях до ЄС

Як повідомляв портал Знай.ua, Ігор Лесев показав українцям наслідки земельного закону.

Також Знай.ua писав, Ігор Лесєв висловити свою думку щодо майбутньої нормандської зустрічі