Відомий український журналіст Ігор Лесєв різко розкритикував діяльність чинної влади України. Він згадав про голосування за відкриття ринку землі, заморожене розслідування "справ Майдану" та кадрові питання нової влади.

Відповідний допис Лесєв опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"На землі не живу, картоплю не вирощую, паїв не маю. І навіть за селян ось так щоб душа рвалася і нила... ну от немає такого. А все одно присутнє стійке відчуття, що саме мене персонально наіпали. Адже те, що було хоч трохи моє за Конституцією, тепер вже безповоротно не моє. І не ваше", - заявив Лесєв.

Ігор Лесєв
Ігор Лесєв

Журналіст не розуміє, що не відбувається розслідування розстрілів на Інститутській та стверджує, що йому здається, що вся рушійна сила партії "Слуга народу" - це електорат п'ятого президента країни Петра Порошенка.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Це ж щодо розстрілів на Інститутській. Ну ми знаємо, чому при Порошенко не розслідувалося. Вони ж не могли вийти самі на себе. Ну а ви-то хто? Співчуваючі? Мені взагалі іноді здається, що вся верхівка "слуг" - це весняний електорат Порошенко, — додав Лесєв.

Петро Порошенко, фото: Уніан
Петро Порошенко, фото: Уніан

Також журналіст запитує, чому український уряд очолив саме Олексій Гончарук. Лесєв ставить під сумніви його здібності.

"А як так сталося, що людина з особливими розумовими потребами на чолі уряду? За яким заслугам Гончарук на чолі Кабміну? І кожен раз, як я задаю собі це питання, я приходжу до думки, що єдина причина, чому Гончарук ТАМ – це його можлива нетрадиційна орієнтація", - йдеться у дописі журналіста.

Вы ведь знаете это чувство. Когда тебе врут в глаза, а ты такой застенчивый интеллигентишка и почему-то чувствуешь...

Geplaatst door Игорь Лесев op Maandag 18 november 2019

Нагадаємо, раніше помічник Зеленського Андрій Єрмак провів зустріч з американським лобістом, який допомагав Кремлю.

Також Знай.uа писав, що в мережу злили кадри таємного побачення людей Зеленського та Трампа: "Пропонують будь-які гроші...".

Ще портал Знай.uа повідомляв, що Трамп в пориві гніву накинувся на кращого друга України: "Скрізь погано...".