У мережі спливло вельми цікаве відео, на якому зображено зустріч помічника українського президента Володимира Зеленського Андрія Єрмака з колишнім радником Дональда Трампа Брайаном Ланзою. Також відомо, що Єрмак був учасником справи про імпічмент американського лідера.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання "Обозреватель".

Запис "таємної" зустрічі помічника глави України з впливовим лобістом опублікував американський журналіст New York Times Майкл Вейз у своєму Twitter.

Андрій Єрмак на зустрічі з Брайаном Ланзою, Обозреватель
Андрій Єрмак на зустрічі з Брайаном Ланзою, Обозреватель

Під час зустрічі з Брайаном Ланзою Єрмак просив про "сприяння" та пропонував американському лобісту "будь-які гроші". Про що конкретно домовлялися помічник президента України з Ланзою точно не відомо. Однак, за уривками фраз, стало зрозуміло, що мова йшла про певні політичні інтереси Андрія Єрмака, для реалізації яких йому знадобилася допомога Брайана Ланзи.

Зустріч пройшла в київському ресторані "Гудман" за адресою вул. Жилянська, 75. Спочатку на неї приїхала помічниця Андрія Єрмака, а він сам під'їхав до закладу на машині, але ще близько 45 хвилин не заходив всередину. До зустрічі Єрмак приєднався лише о 22:00.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Джерело зазначає, що на зустрічі Андрій Єрмак позиціонував себе, як носій максимального статусу в державній ієрархії. Він просив Ланзу лобіювати його інтереси. Єрмак домовлявся про укладення контракту. Після бесіди Брайан Ланза відбув з ресторану на власній машині, помічниця – на машині Єрмака, а чиновник – на третьому автомобілі, який приїхав окремо. Відомо також, що в українському зовнішньополітичному відомстві відмовилися коментувати зустріч.

Нагадаємо, пенсія в один дотик: що ПФУ готує для громадян у 2020 році.

Як повідомляв Знай.uа Україні повернуть захоплені військами Путіна кораблі: названо терміни.

Знай.uа писав, Трамп виявився любителем українських дівчат, спливли делікатні деталі: "Коли я був власником "Міс Всесвіт"".