Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп взявся за глибоку критику колишнього американського посла в Україні Марі Йованович. Згідно з повідомленням Трамп вважає, що в якій би країні не діяла Марі, там завжди було погано.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Трампа в мережі Twitter.

"Вона почала в Сомалі, і як все пройшло?", - зазначив господар Білого дому.

Твіт Трампа щодо Марі Йованович, Twitter
Твіт Трампа щодо Марі Йованович, Twitter

Також Трамп заявив, що президент Володимир Зеленський у ході телефонної розмови з ним дав негативну оцінку її роботі. А ось за інформацією видання "Голос Америки", сама Йованович, 15 листопада, виступила з показаннями під час публічних слухань у справі про імпічмент Трампа. Тоді дипломат дала свідчення комітету з питань розвідки Палати представників і докладно розповіла про інформаційну кампанію, що проводиться проти неї особистим адвокатом Трампа Руді Джуліані.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Трамп виявився любителем українських дівчат, спливли делікатні деталі: "Коли я був власником "Міс Всесвіт"".

Як повідомляв Знай.uа Білий дім опублікував стенограму гучної розмови Трампа з Зеленським: про що говорили президенти.

Знай.uа писав, Трамп в стилі Путіна заявив про "перемогу" без України, навіть Меркель шокована: що сталося.